“Tournedos” af hakket struds

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket strudsekød
bacon i skiver
1 løg
2 fed hvidløg
4 friske tomater
1 lille dåse tomatpuré
1 bouillonterning
1 tsk. tørret oregano
75 g smør
salt og peber 

Tilberedning

Start med at lave en god kraftig tomatsauce: Svits de hakkede løg og hvidløg i olie tilsæt de afskindede tomater i små tern, tomatpuré, lidt bouillon, peber og oregano. Lad det småsnurre et kvarters tid - gerne mere. Smag til med salt. Form det hakkede strudsekød til bøffer omviklet med en skive bacon eller to. Drys med salt og peber og steg dem på en pande eller grill som du ville stege en almindelig hakkebøf, men knapt så længe, da kødet er meget magert. Ret bøfferne an på fad eller tallerkener og hæld tomatsaucen over. 

Tilbehør

Råstegte kartofler, båndnudler eller bare noget godt brød. Hvis du synes der skal en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli. God fornøjelse…