“Tournedos” af hakket struds

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket strudsekød
bacon i skiver
1 løg
2 fed hvidløg
4 friske tomater
1 lille dåse tomatpuré
1 bouillonterning
1 tsk. tørret oregano
75 g smør
salt og peber 

Tilberedning

Start med at lave en god kraftig tomatsauce: Svits de hakkede løg og hvidløg i olie tilsæt de afskindede tomater i små tern, tomatpuré, lidt bouillon, peber og oregano. Lad det småsnurre et kvarters tid - gerne mere. Smag til med salt. Form det hakkede strudsekød til bøffer omviklet med en skive bacon eller to. Drys med salt og peber og steg dem på en pande eller grill som du ville stege en almindelig hakkebøf, men knapt så længe, da kødet er meget magert. Ret bøfferne an på fad eller tallerkener og hæld tomatsaucen over. 

Tilbehør

Råstegte kartofler, båndnudler eller bare noget godt brød. Hvis du synes der skal en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli. God fornøjelse…  

struds
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.