Testvinder La Linea Bio parmaskinke



Her kan du læse bedømmelsen af testvinderen

”På samme niveau som den forrige, med lidt tykkere skiver, som er reelle og fine. Smagen er behagelig blød uden bismage der generer mig. Nok lidt mere salt end den forrige, men da skiverne også er en anelse tykkere, vil den salte smag jo også fylde mere. Den er faktisk rimelig god, den her. Selv om jeg ikke kan give den flere stjerner end hverken den forrige eller den næste, synes jeg, at den her skal vinde.”, siger Søren Frank om den økologiske La Linea Bio parmaskinke.

”Den har lidt mere smag af svin end de øvrige, og det er ikke dårligt. Måske en smule metallisk, og den er ret salt, men jeg synes, det er en god skinke, som har en lækker konsistens i munden. Med lækker konsistens mener jeg mør og silkeagtig blød uden at være blank og sej inde i munden. Med en god parmaskinke får man en fornemmelse af, at den næsten kan smelte i munden – men uden at man bliver snydt for at tygge kødet. Jeg synes også, vi skal kåre den her som testvinder.”, siger Nanna Simonsen om den økologiske parmaskinke. Læs hele testen


Berlingske, søndag 21. maj 2017