Teriyaki poussin med kål og stegte nudler 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 gule poussiner
Marinaden:
50 g frisk ingefær,
1 dl japansk soja,
1 dl japansk risvin
1 fed presset hvidløg,
2 tsk. sukker
1 savoykål,
1 rød chili,
2-3 spsk.
olivenolie
Stegte nudler:
450 g ægnudler,
3 spsk. olie,
4 spsk. frisk¬revet ingefær,
2 forårsløg,
100 g sukkerærter,
1 rød peber,
1 gul peber,
4 spsk. soja,
peber  

Tilberedning

Rør ingredienser til marinaden sammen. Del poussinerne i 2 og rids skinnet. Læg dem i et ildfast fad, hæld marinaden over og lad dem stå i marinaden natten over eller mindst 2 timer. Steg kyllingerne i ovnen ved 180 grader i 30 minutter til de er gennemstegte. Mens de er i ovnen, tilbere¬des savoykålen og de stegte nudler. Læg nudlerne i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Skær forårs¬løg i mindre stykker, skær peber¬frugter i strimler. Dryp nudlerne af, steg ingefær og grøn¬sager i olien i 2-3 minutter. Til¬sæt nudler og steg i 2-3 minutter mere, vend godt rundt. Tilsæt soja og vend rundt igen, smag til med mere soja. Snit savoykålen fint og skyl i koldt vand. Dryp det godt af. Split den røde chili og skrab kernerne ud og skær den i strimler. Sautér kål og chili sammen på en pande i 3-4 minutter smag til med salt og peber. Servér poussiner med de stegte nudler og kålen.