Syltede kyllingebryster 

Ingredienser

Ingredienser til 2 personer:
2 kyllingebryster
½ dl Aceto Balsamico
2 dl hønsefond
et par kviste timian og rosmarin
2 fed hvidløg.
200 g kartofler.
1 tomat i store tern uden skind og kerner.
8 oliven
1 lille bundt kørvel
salt og peber 

Tilberedning

Kog balsamico eddiken, hønsefond, rosmarin, timian og de pillede og groft hakkede hvidløg op og læg kyllingebrysterne i. Lad det koge 2 minutter. Tag gryden af varmen og lad kyllingebrysterne trække i ti minutter. Rist kartoflerne skåret i tern til de er sprøde og færdige i lidt olie kom de udstenede, skiveskårne oliven i sammen med tomat og kørvel, rør rundt og krydder med salt og peber. Tag kyllingebrysterne op og skær dem i tynde skiver og anret på kartoflerne. Kog suppen ind, si, smag til og server til retten.  

Tilbehør

Server med godt landbrød.