Sydfransk Vildsvinegryde
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
1 1/2 kg vildsvinesmåkød
4 skiver skæk
1 lille dåse tomatpuré
150 g sorte oliven
1 dl olivenolie
Marinade:
1 flaske god rødvin
4 løg
3 fed hvidløg
1 strimmel appelsinskal
1 lille glas cognac
salt peber
revet muskatnød
timian
laurbærblad
1 1/2 kg vildsvinesmåkød
4 skiver skæk
1 lille dåse tomatpuré
150 g sorte oliven
1 dl olivenolie
Marinade:
1 flaske god rødvin
4 løg
3 fed hvidløg
1 strimmel appelsinskal
1 lille glas cognac
salt peber
revet muskatnød
timian
laurbærblad
Tilberedning
Hak løg og hvidløg og bland ingredienserne til marinaden godt, hæld den over kødet og lad det stå natten over. Tør kødet godt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet fores gryden med spækskiverne. Hæld marinaden over, tilsæt tomatpuré og kog det i 10 min. Læg nu låg på, skru ned for varmen og lad retten småsimre i ca. 2- 2 1/2 time. 20 minutter før den er færdig tilsættes de udstenede oliven.
Tilbehør
Kogt pasta, lune flutes og en kraftig rødvin hører sig til. God fornøjelse…