Strudsesteaks med krydderurter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 strudsesteaks
2 dl creme fraiche
3 æggeblommer
1 dl hvidvin
cayennepeber og salt
frisk hakket purløg, persille og estragon
1 tsk tomatpuré 

Tilberedning

Pisk æggeblommerne og creme fraiche med hvidvin under forsigtig opvarmning. Det må ikke koge. Tilsæt tomatpuré, de hakkede urter og krydder med cayennepeber og salt. Steg kødet 3-4 min. på hver side og lad det trække i mindst 3 minutter før det serveres. Anret det med saucen. 

Tilbehør

Server braiseret julesalat og råstegt kartoffeltern til.  

struds
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.