Strudsefilet i estragonsauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
600 g strudsefilet
2 dl tør hvidvin
1 tsk hakket frisk estragon eller tørret
2 tsk citronsaft
Smør og olie
salt,
peber
2½ dl piskefløde 

Tilberedning

Mariner kødet i hvidvin, estragon og citronsaft i 2-3 timer. Tag det op af marinaden, tør det af og brun det godt i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinade, estragon og citronsaft. Kødet simrer under låg i 20-25 minutter. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i 15 min inden det skæres i skiver. Skyen tilsættes evt. lidt mere hvidvin eller bouillon og koges ind. Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. 

Tilbehør

Friskkogt pasta og gratineret broccoli eller blomkål passer til.