Strudse steak med Madagascarpeber 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 strudse steaks
Madagascarpeber
2 dl rødvin
4 spsk. creme fraiche
1 spsk. Dijon sennep
50 g smør
salt 

Tilberedning

Bøfferne krydres med knuste grønne Madagascarpeber og salt på begge sider og steges i smør. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kog panden af med 2 dl. rødvin og lad det koge lidt ind. Rør så creme fraichen i og lad det simre lidt. Smag til med 1 spsk. Dijon sennep lige inden serveringen. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over. 

Tilbehør

Råstegte kartofler er perfekte som tilbehør og hvis du synes der skal lidt grønt til, så lav en god salat med æbler i.  

struds
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.