Struds med rødvinssauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
600 g strudsefilet
smør til bruning
2 dl rødvin
1/2 dl portvin
5 dl hønsebouillon
Maizena
salt, peber 

Tilberedning

Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til. Tag stegen op og lad den hvile tildækket, mens sovsen gøres færdig. Skum skyen for fedt, jævn sovsen og tilsæt evt. lidt kulør. Skær stegen i skiver og læg den i saucen. 

Tilbehør

Server med nye kartofler og smørdampet spinat med pinjekerner.  

struds
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.