Struds i wok

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 strudse steaks
1-2 tsk. teriyakisauce
1-2 tsk. sojasauce jordnøddeolie
grøntsager f.eks. champignon, bønnespirer, peberfrugt og forårsløg. 

Tilberedning

Skær de fire steaks i tynde strimler og lad dem marinere et par timer i blandingen af teriyaki- og soja sauce. Skær så de 2-3 grøntsager du har valgt ud i mundrette stykker. Lad kødet dryppe af på køkkenrulle og svits det som lyn og torden i lidt olie i wok'en. Hæld så grøntsagerne ned i wok'en og svits et par minutter mere. Sæt wok'en midt på bordet, og husk en flaske soja.
PS. Hvis du ikke har en wok, kan det godt lade sig gøre i en god jernpande.  

Tilbehør

Ris og brød er fint 

struds
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.