Struds i sursød sovs 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
600 g strudsekød
frisk mynte
4-5 spsk olivenolie
3 dl hvidvin
1dl sød marsala
1 dl vineddike
salt, peber
1 tsk ristede spidskommen
1 tsk sellerifrø
1 spsk honning 

Tilberedning

Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten. Varm olivenolie i en stegegryde og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin, skru ned og lad stegen simre i ca. 30-40 minutter. Tag den op og lad den hvile tildækket. Kom vineddike og den søde vin på stegeskyen lad det koge lidt ind. Tilsæt derefter honning og krydderier og smag til med salt og peber. 

Tilbehør

Server med kogte blandede ris og en salat med bønnespirer, rød peber og hakket ingefær God fornøjelse…