Stegte kyllingevinger 

Ingredienser

En god og simpel frokostret eller til en picnic kurv.
Ingredienser til 4 personer:
1 kg kyllingevinger
1 dl olivenolie
4-5 fed hvidløg
salt, peber 

Tilberedning

Kyllingevingerne deles i vingkølle og vingeben. Vingespidsen kasseres eller bruges når man koger en fond. Stykkerne steges på en varm pande i olie og krydres med salt og peber. De vendes hele tiden under stegningen så de bliver sprøde og brune. I de sidste 5 minutter brunes hvidløgene som er skåret i tykke skiver sammen med kyllingevingerne. Pas på at de ikke bliver sorte. Vingerne kan spises varme, lune eller kolde og det er rigtig gnavemad, så husk servietter eller køkkenrulle. 

Tilbehør

Tzatziki, strimler af agurk vendt i drænet yoghurt med hvidløg, tomatsalat med løg og basilikum eller blandet salat og et godt stykke brød.