Stegt wagyu inderlår med spidskål med skimmelost

Ingredienser til 4 personer:


600 gr. wagyu inderlår


2 spsk. smør


Salt og peber


2 spidskål


¼ dl. grønsagsbouillon


200 gr. Danablu skimmelostTilberedning af wagyu inderlår:


Tør kødet og fjern eventuelle sener og hinder. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun inderlåret på alle sider (ca. 3 min. i alt). Læg kødet i en bradepande og drys med salt og peber. Steg lårtungen midt i ovnen ved 100C. Tag stegen ud og mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 55°. Ønsker man kødet svagt rosa, skal temperaturen være 65°. Gem stegeskyen og lad lårtungen hvile tildækket.


Tilberedning af spidskål med skimmelost:


Fjern de yderste grove blade fra spidskålene. Del kålene i halve og fjern stokkene. Bring smør, bouillon og dildfrø i kog i en sauterpande. Læg kålen tæt i bouillonen og drys med salt. Damp kålen ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. Tag kålstykkerne op med en hulske og læg dem i et varmt dybt fad. Kom stegesky, sky fra kødet og halvdelen af skimmelosten i bouillonen. Varm den igennem og lad skimmelosten smelte under omrøring. Smag til.dansk
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.