Stegt foie gras med julesalat og æbler 

Ingredienser

Ingredienser til 6 personer:
1 frisk foie gras af and eller gås (500 – 600 g)
2 julesalat
1 syrligt æble (Belle de Boskop)
lidt mel
salt peber 

Tilberedning

Fjern stokken i julesalat og skær den i 1 cm brede ringe, skræl og skær æblet i store tern. Steg julesalat og æbler i andefedt og smag til med salt og peber. Fjern forsigtig hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt mel. Varm en pande op til den er meget varm og steg foie gras skiverne hurtig på begge sider. Pas på at leveren ikke slippe for meget fedt. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med lidt Aceto Balsamico og saucen hældes over leveren. Læg en skefuld æble/julesalat ved siden af og server med det samme. 

Tilbehør

Godt landbrød til at dyppe saften op med er uundværligt.  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.