Stegt due 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 duer
salt, peber
2 dl hvidvin
2 dl vand
olivenolie
2 kviste frisk timian
2 tsk. dijonsennep
2 dl piskefløde
250 g sukkerærter  

Tilberedning

Varm olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydder med salt og peber. Tilsæt hvidvin og timian og lad det simre i 2 - 3 minutter. Tilsæt vand læg låg på og lad duerne stege i 12 - 15 minutter til de er møre. Tag duerne op og dæk dem til så de holder sig varme, sigt stegefond og kog den op med fløde og sennep. Smag til med salt og peber. Anret duerne på fire tallerkner på kogte sukkerærter og hæld lidt af den gode sauce over. Flæk eventuel duerne i halve så er de nemmere at håndtere på tallerknen.  

Tilbehør

Server med smørstegte kartofler og godt landbrød.