STEGNING AF KYLLINGEBRYST
STEGNING AF KYLLINGEBRYST - SIKRE SMAG OG TEKSTUR
Denne teknik er en god måde at tilberede kyllingebryst på, hvis man ønsker at servere kyllingebryst med smag og tekstur.
FREMGANGSMÅDE:
FREMGANGSMÅDE:
- Krydr skindet med rigeligt af salt og peber. Hvis det er et bryst uden skind, drysses en smule mel på kødet.
- Sæt en sauterpande over på middelhøj varme. Hæld en smule vindruekerne- eller rapsolie på panden så fladen er dækket med et tyndt lag fedtstof.
- Når olien begynder at ryge, lægges kyllingebrystet på panden med skindsiden nedad.
- Skru ned for varmen til medium og steg kyllingebrystet i ca. 10 minutter.
- Vend brystet på panden og smid det overskydende olie væk.
- Tilsæt en spiseskefuld smør og et par kviste frisk timian. Med jævne mellemrum hældes smørret over kyllingebrystet indtil at kødet er gennemstegt.
- Tag kyllingebrystet af varmen, og lad det hvile i 5 minutter inden servering.