Springbuk med sojabønner 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 springbuk steaks
250 g sojabønnespirer
1/2 rød peberfrugt
50 g smør
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
2 dl bouillon
1 spsk cognac
persille
salt peber 

Tilberedning

Vend bønnespirer i olien og tilsæt den røde peberfrugt skåret i strimler. Krydder med ingefær og sojasauce Steg springbuksteak'ene 2-3 minutter på hver side i olie og krydder dem med salt og peber. Tilsæt cognac, hvidvin og bouillon, og lad det koge ind til 2/3 og tilsæt smør. Kom lidt sauce på hver tallerken og læg kødet sammen med sojabønner drysset med hakket persille. 

Tilbehør

Server med grillede tomater drysset med hvidløg og basilikum, ristede champignon og godt brød. God fornøjelse…