Springbuk med pærer og koriander  

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 springbuksteaks
olivenolie til stegning
2 kartofler
1 løg
1 gulerod
2 dl bouillon
1 kvist timian og merian
50 g smør
hakket koriander
3 pærer
saft fra ½ citron
1 spsk. honning
50 g. nødder
salt peber 

Tilberedning

Skær grøntsagerne i store stykker og vend dem i smørret, det må ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydderurter og lad det hele simre ca. 30 min. Tag timian og merian op igen. Si massen gennem en finttrådet sigte eller blend den og smag til med peber, salt og koriander. Skær de skrællede pærer i tern og lad dem simre i honningen. Tilsæt citronsaft og kom de hakkede nødderne i pærekompotten. Steg steak'ene i olivenolie 2-3 min. på hver side. Anret sovsen på en varm tallerken. Læg steak'ene ovenpå og pynt med korianderblade. 

Tilbehør

Server pærekompotten og små kogte kartofler til. God fornøjelse…