Sprængte poussiner
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
4 poussiner
Saltlage:
1,5 l vand
120 g salt
2 spsk. sukker
Krydderurtebuket af persille, porre, laurbærblad og timian
1 gulerod
1 porre
1 skive selleri
peberkorn
4 poussiner
Saltlage:
1,5 l vand
120 g salt
2 spsk. sukker
Krydderurtebuket af persille, porre, laurbærblad og timian
1 gulerod
1 porre
1 skive selleri
peberkorn
Tilberedning
Opløs salt og sukker i vandet og læg poussinerne i saltlagen i 1 døgn. Læg de aftørrede fugle i en gryde med vand, tilsæt krydderurtebuketten, peberkorn og de rensede urter. Kog poussinerne i 30 min. Tag dem op og anret på en tallerken.
Tilbehør
Sammen med flødepeberrod, nye kartofler og friske grøntsager er sprængte poussin en himmerigsmundfuld og forårsbebuder.