Spinat og Feta i Filodej 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
450 g. frisk eller dybfrossen hel spinat
1 lille løg
1 fed hvidløg
smør
salt
cayennepeber
1 stor kvist mynte
200 g fetaost
2 æg
8 plader filodej
smeltet smør til pensling  

Tilberedning

Spinat i hele blade optøs og trykkes helt fri for væde. Anvendes frisk spinat skal den blancheres kort i kogende saltvand. Hak løg og hvidløg fint og svits i lidt smør, skær spinaten groft, vend den i og krydr med salt og cayennepeber og den hakkede mynte efter smag. Spinatblandingen afkøles lidt og blandes med 200 g fetaost i tern og 2 hele sammenpiskede æg. Læg 4 plader filodej på bordet og pensl med smeltet smør. Læg en plade oven på hver og pensl igen. Del de 4 plader i midten og fyld hver firkant med spinatmassen og fold til tre- eller firkantede pakker. Bag ved 180 o i 15 min til pakkerne er gyldne og sprøde.  

Tilbehør

Spinatpostejerne er et ideelt mellemmåltid med en kold øl eller måske et glas Retsina. 

Køb varerne til opskriften
Fillodej
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.