Snegleragout med rødvinspocheret æg 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 ds. snegle (24 stk.)
1 løg
1 gulerod
1 lille stykke selleri
1½ dl kraftig brun fond
½ dl Aceto Balsamico
salt, peber
20 g smør
4 dl rødvin
4 friske æg
4 skiver lyst brød
25 g smør  

Tilberedning

Gør grønsagerne i stand og skær dem i små tern. Svits dem i lidt olie og hæld Aceto Balsamico ved og lad et kog ind. Fyld fond på (hvis man har en rest oksehalesovs eller lignende er det perfekt). Lad saucen koge lidt ind og varm sneglene godt igennem. Smag til med salt og peber. Bring rødvinen i kog og pocher æggene i 3 min, dryp dem af. Rist brødet i smørret på begge sider, pas på det ikke brænder. Læg det rødvinspocherede æg på brødet og fordel snegleragouten ved siden af på tallerkenen. Drys evt. med persille.