Snegleragout med rødvinspocheret æg 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 ds. snegle (24 stk.)
1 løg
1 gulerod
1 lille stykke selleri
1½ dl kraftig brun fond
½ dl Aceto Balsamico
salt, peber
20 g smør
4 dl rødvin
4 friske æg
4 skiver lyst brød
25 g smør  

Tilberedning

Gør grønsagerne i stand og skær dem i små tern. Svits dem i lidt olie og hæld Aceto Balsamico ved og lad et kog ind. Fyld fond på (hvis man har en rest oksehalesovs eller lignende er det perfekt). Lad saucen koge lidt ind og varm sneglene godt igennem. Smag til med salt og peber. Bring rødvinen i kog og pocher æggene i 3 min, dryp dem af. Rist brødet i smørret på begge sider, pas på det ikke brænder. Læg det rødvinspocherede æg på brødet og fordel snegleragouten ved siden af på tallerkenen. Drys evt. med persille.  

Snegle
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.