Snegleragout i hvidvin 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 ds snegle med 24 stk.
2 chalotteløg
2-3 fed hvidløg
1-2 stængler bladselleri
20 g smør
1 spsk. mel
4 dl tør hvidvin
1 dl fløde
salt peber
stødt Piment Espelette
friskhakkede krydderurter (estragon, persille) 

Tilberedning

Pil og hak løg og hvidløg og skær bladselleri i tynde strimler. Smelt smørret i en gryde og svits de hakkede urter uden at tage farve. Drys melet i og spæd med hvidvin og lidt af fonden fra sneglene. Smag til med salt, peber og Piment Espelette, som giver saucen en pikant og krydret smag. Kom sneglene i, spæd med fløde og kog ragouten for svag varme et par minutter, til retten får en cremet konsistens. Drys med de hakkede krydderurter. 

Tilbehør

Spis godt hvidt brød til. 

Snegle
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.