Bourgognesnegle

Bourgognesnegle


Varenummer: 7201003 STK
De konserverede bourgognesnegle er ca. 4 centimeter lange. De er gråbrune og faste i kødet med en let sødlig smag. I 1819 købte Jean-Pierre Sabarot en mølle i Haute-Loire i Auvergne i nærheden af Puy-en-Velay. Her malede han mel og andre kornsorter indtil slutningen af det 19. århundrede, hvor Sabarot også begyndte at forarbejde og sælge egnens populære, grønne Puy-linser. Sabarots efterkommere, der i dag leder firmaet, følger Jean-Pierres strenge kvalitetskrav, omend med topmoderne teknologi og kvalitetskontrol. De grønne linser er stadig Sabarots største salgssucces, men sortimentet er blevet udvidet med mange andre lækre delikatesser, fx de konserverede snegle. Bourgognesneglen kendes herhjemme under navnet vinbjergsnegl. I middelalderen opdrættede mange klostre vinbjergsnegle, for dem måtte man spise i fasten. I dag betragtes vinbjergsnegle som en delikatesse. Sneglene er 2-3 år om at vokse til. De indsamles i efteråret, når de går i dvale.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 ds/krt
Pakkestr24 stk/ds
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.