Skovdue med rabarberkompot og nye kartofler 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 skovduer
smør
salt, peber
1 dl bouillon
½ kg rabarber
125 g sukker
1 kg nye kartofler
salt  

Tilberedning

Rens duerne for evt. blod og fjerrester. Dup dem tørre, krydder dem ind og udvendigt med salt og peber og brun dem godt på alle sider i en tykbundet gryde i 50 g smør. Dæmp varmen, hæld bouillonen ved og braiser dem under låg i ca. 35 min. Skyld og rens rabarberne og skær dem i ca. 2 cm lange stykker. Læg dem i et ovnfast fad og drys sukker over. Dæk fadet med alufolie og lad dem mørne i ovnen i ca. 15 min ved 170 grader. Kog de skrabede kartofler i saltvand til de stadigvæk har bid. Server duerne med deres stegesky og byd rabarberkompot og små kartofler til  

Tilbehør

God fornøjelse…