Skovdue i hvidløg 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 skovduer
1 dl olivenolie
6-8 nye hvidløg, hele
2 løg
salt peber
2 dl hvidvin
krydderurtebuket af timian, estragon og laurbær  

Tilberedning

Del hvidløgene i fed, skallen af de nye hvidløgsfed skal dog ikke pilles af, pil og hak løgene groft. Svits løg og hvidløg i olien og lad dem mørne i 10 minutter i en gryde med låg uden at de bliver brune. Rens duerne for evt. blod og fjerrester. Dup dem tørre, krydder dem ind og udvendigt med salt og peber og brun dem godt på alle sider på en pande i lidt olie. Læg nu duerne på løgblandingen, hæld hvidvin ved, læg krydderbuketten i og braiser under låg i ca. 40 min. Server med godt brød til at suge skyen op med.  

Tilbehør

Tomatsalat med basilikum er en fin ledsager. God fornøjelse…