Saltede Marcona mandler

Saltede Marcona mandler


Varenummer: 7700103 PK
De saltede marconamandler bør serveres i små, afmålte portioner. Ellers tømmer gæsterne posen, før du får set dig om – så godt smager de! De ristede, saltede marconamandler er buttede og næsten smøragtige på grund af mandlernes høje olie- og fugtighedsindhold. De ristede, saltede noter passer overraskende godt sammen med mandlernes naturlige sødme. Marconamandlerne fra Olmeda Orígenes kommer fra Alicante og er kernen i mandeltræet Prunus Amygdalus’ stenfrugter. Alicantes klima med lange, tørre, solrige somre og korte, milde vintre er ideelt for mandeltræerne, der oprindeligt stammer fra Mellemøsten. Når marconamandeltræerne blomstrer i Alicante i februar, forvandles skråninger og dalsænkninger til lyserøde tæpper, der summer af nektarsugende bier. Mandeltræerne og biernes alliance genfinder man i regionens traditionelle juleslik, turrón, en sej nougat lavet på honning og hele marconamandler.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 pk/krt
Pakkestr1 kg/pk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.