Salat af kyllingelår med Rucola 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
3-4 kyllingelår
salt, peber
olie til stegning
1 stort bundt rucola
1 bundt forårsløg
10-15 cherrytomater
3 spsk. Aceto Balsamico
3 spsk. god olivenolie
50 g frisk parmesan
salt, peber  

Tilberedning

Krydr kyllingelårene med salt og peber, dryp dem med lidt olie og steg dem i en 180 o C varm ovn i 20 min. Skær kødet fra benene og skær det i store tern. Steg stykkerne bagefter i olie til de er brune og sprøde, men pas på at de ikke bliver for tørre. Rens og skær Rucolasalaten i mindre stykker, skær løg i tynde skiver og de små tomater i halve. Lav nu en dressing af Aceto Balsamico, olivenolie, salt og peber og vend det hele i dressingen. Høvl lidt frisk parmesan over og server salaten mens kyllingen stadig er lun.  

Tilbehør

Spis brød til.