Salame Nduja er en calabrisk specialitet, der kan minde lidt om fransk andouille. Det er en blød salami, der smøres på brødet. Den smager dejligt sammen med moden ost eller i pastaretter. Pølsen er blød og produceret af finthakket svinekød krydret med paprika og chili. Den er fyldig og stærk i smagen. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste pølser og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet. Villanis salamier modner i to måneder for at udvikle smag og den karakteristiske skimmelsvamp på ydersiden, der konserverer pølsen.
| .jpg) |
|
Colli | 4 stk/krt |
|
Pakkestr | 0,4 kg/stk |
|
Opr. land | Italien |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|