Salami Nduja

Salami Nduja


Varenummer: 7452201 KRT
Salame Nduja er en calabrisk specialitet, der kan minde lidt om fransk andouille. Det er en blød salami, der smøres på brødet. Den smager dejligt sammen med moden ost eller i pastaretter.  Pølsen er blød  og produceret af finthakket svinekød krydret med paprika og chili. Den er fyldig og stærk i smagen. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste pølser og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet.  Villanis salamier modner i to måneder for at udvikle smag og den karakteristiske skimmelsvamp på ydersiden, der konserverer pølsen.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr0,4 kg/stk
Opr. landItalien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.