Salami Cinghiale er lavet på en base af svinekød tilsat vildsvinekød. Kødet er håndskåret, grofthakket og har en dybere rød farve end almindelig salami. Pølsens krydring fremhæver den fine vildtsmag. I otte generationer har familien bag Macelleria Falorni samlet al chiantiregionens smagsrigdom i deres charcuteri: vildtvoksende fennikel, rosmarin, laurbær og hvidløg, regionens Cinta Senese-svin, ja, selv den berømte Chiantivin kan findes i Falornis pølser. Falorni producerer deres salamier i et nyindrettet pølsemageri i udkanten af byen Greve i Chianti, men fremstillingsprincipperne er de samme, som de har været de sidste 300 år: Omhyggelig udvælgelse af kødet, krydring ud fra hemmelige, nedarvede opskrifter og endelig den vigtige modning og tørring ved forskellige temperaturer og fugtighedsgrader i over en måned, så den karakteristiske skimmelsvamp uden på pølsen udvikler sig helt rigtigt. Skimmelsvampen er vigtig, fordi den er med til at konservere pølserne.
| .jpg) |
|
Colli | 10 bk/krt |
|
Pakkestr | 300 gr/stk - 5 stk/bk |
|
Opr. land | Italien |
|
Pakning | UINDPK |
|
Opbevaring | KØL |
|
|