Charcuteri fra Salaisons Bastides
Sacors charcuterilinje Salaisons Bastides
I hjertet af Aveyron i Villefranche i Rouergue i det solrige sydvestlige Frankrig har familievirksomheden Sacor siden 1962 produceret tørrede pølser og gjort det til deres levevej. Sacor har en charcuterilinje, Bastides Salaisons, der har som formål at lave produkter der er lavet på opskrifter og traditioner fra regionen – og med et krav om fuld sporbarhed i produktionen, således at fødevaresikkerheden er i top.
”Bastides” er også et karakteristisk hus i Sydfrankrig, som gennem generationer er blevet optimeret til perfektion. Charcuterilinjen Salaisons Bastides er også blevet udviklet til topkvalitet i flere generationsled.
Autentisk knowhow er påkrævet for at kunne levere disse kvalitetsprodukter: Friske, nøje udvalgte ingredienser, enkle opskrifter, traditionelle produktionsmetoder og så familiens årelange specialistviden.
Kødet kommes i en naturlig svinetarm, herefter håndformes den og snoren lægges som et seletøj rundt om pølse (deraf ’bridé på fransk) og derefter tørres salamien i tørrerum.
Salami bridé har en flot fordeling af fedt i kødet og en fin rød farve. Konsistensen er blød og behagelig. Såvel duft som smag er karakteristisk for en modnet, tørret salami. Bestil
Denne salami er tørret efter traditionelle principper og er lavet af de bedste udskæringer, der kommer fra svin, der er født, har levet i det sydvestlige Frankrig i små besætninger og som kun har indtaget 100 % certificeret vegetabilsk foder og endelig slagtet i regionen.
Kødet kommes i en naturlig svinetarm, herefter håndformes den og derefter tørres salamien i tørrerum.
Salami rosette har en flot fordeling af fedt i kødet og en fin rød farve. Konsistensen er blød og behagelig. Såvel duft som smag er karakteristisk for en modnet, tørret salami. Bestil
Denne salami er tørret efter traditionelle principper og er lavet af de bedste udskæringer, der kommer fra svin, der er født, har levet i det sydvestlige Frankrig i små besætninger og som kun har indtaget 100 % certificeret vegetabilsk foder og endelig slagtet i regionen.
Kødet kommes i en naturlig svinetarm, herefter håndformes den og derefter tørres salamien i tørrerum.
Salami pavé med grøn peber har form som en mursten (deraf på fransk ’pavé) og en flot fordeling af fedt i kødet og en fin rød farve. Konsistensen er blød og behagelig. Såvel duft som smag er karakteristisk for en modnet, tørret salami med tydelige nuancer af grøn peber. Bestil