Salame Ventricina, halv

Salame Ventricina, halv


Varenummer: 7454301 STK
Salame Ventricina er en stor, buttet pølse af grofthakket svinekød og krydret med paprika, chili, sorte peberkorn og fennikel. Den har en fyldig, pikant smag med en god varme.  Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste pølser og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet.  Villanis salamier modner i to måneder for at udvikle smag og den karakteristiske skimmelsvamp på ydersiden, der konserverer pølsen.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,5 kg/stk
Opr. landItalien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.