Rødvinsmarineret kanin 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 kanin
salt og peber
1 løg
5 fed hvidløg
1 spsk tørret oregano
5 dl tør rødvin
2 spsk. rødvinseddike
Til stegning:
35 g. smør
2 spsk. olie 

Tilberedning

Del kaninen i 8-10 stykker. Pil løget og hvidløgene og hak dem groft. Tør kaninstykkerne og krydder dem med salt og peber. Læg dem i en skål blandet med løg, hvidløg og oregano og overhæld til sidst med rødvin og eddike. Dæk skålen til og lad den stå koldt natten over. Før tilberedningen tages kaninstykkerne op og duppes tørre med køkkenrulle og marinaden sies. Brun kaninstykkerne i smør og olie i en tykbundet gryde. Tilsæt urter og marinade. Lad retten snurre ved svag varme under låg i ca. 40 min til kødet er mørt. Jævn sovsen og sæt gryden på bordet. 

Tilbehør

Tagliatelle kogt ”al dente” og evt. en salat med sprødkogte bønner og hvidløg. God fornøjelse…