Ribeye steak med rukola og parmesan 

Ingredienser

4 Ribeye steaks på mindst 300 g hver (US Beef eller Wagyu)
150 g rukola
16 små kryddertomater
Til vinaigretten:
2 spsk Aceto Balsamico
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk honning
1 tsk dijonsennep
6 spsk jomfruolivenolie
1 hakket skalotteløg
salt og peber
50 g frisk Parmesan eller Grana Padano  

Tilberedning

Rør ingredienserne sammen til vinaigretten og vend den rensede rukola og de delte tomater i. Ribeye steaks er fedtmarmoreret kød og de kan derfor steges ved høj varme. Varm en god pande op og kom kun lidt olie på. Steg kødet for kraftig varme på begge sider vend det indimellem så det er stegt 3-4 minutter alt efter hvor rødt man ønsker kødet. Tag kødet op, krydder med salt og peber og lad det hvile i mindst 4 minutter. Anret på salaten og høvl parmesan over.  

Tilbehør

Godt landbrød og evt. kryddersmør