Rensdyrsteg med vilde svampe og sortebær 

Ingredienser

1 rensdyrsteg af kølle (500-600g)
reven citronskal
1 stjerneanis
1 laurbærblad
salt og peber.
Svampe:
600 g blandede vilde svampe,
1 stort skalotteløg,
persille,
salt, peber.
Sortebærsauce:
1 tsk. rørsukker,
2 spsk rødvinseddike,
2 dl rødvin
en håndfuld sortebær,
2 dl vildtfond,
smør.  

Tilberedning

Rist krydderierne på en tør pande og stød dem i en morter eller blend dem. Brun rensdyrstegen 3-4 minutter på hver side, vend den i krydderierne og steg den færdig i ovnen i 30-40 min. Svampe: Rens svampene og skær dem i passende stykker. Hak skalotteløg og persille. Steg svampene på panden som kødet er stegt i. Krydr dem med salt og peber og vend de hakkede skalotter i til sidst og persille lige før servering. Sortebærsauce: Karamelliser sukkeret og kom først eddiken og så rødvinen på. Når rødvinen er reduceret, tilsættes sortebærene og så fonden. Kog den ind til passende smag og monter med smør. 

Tilbehør

Kartoffelgratin med skyr 

Rensdyr
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.