Rensdyrfilet med rødløgskompot 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
800 g rensdyrfilet
50 g smør
salt peber
5 rødløg
5 spsk Aceto Balsamico
2 spsk honning 

Tilberedning

Puds fileten af for sener og hinder og brun den i smørret på alle sider. Steg færdig i ovnen ved 200° C i 15-20 minutter. Skær imens de pillede rødløg i halve og derefter i små både og sauter dem i smør i ca. 10 minutter. Tilsæt Aceto Balsamico og honning og damp dem færdig under låg. Fileten tages op og trækker tildækket i mindst 10 minutter inden den skæres i tykke skiver, som anrettes sammen med kompotten. 

Tilbehør

Server med hasselback kartofler drysset med groft salt og rosmarin.  

Rensdyr
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.