Poussiner med skorzonerrødder og spinat
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
4 poussiner
75 g smør
8-10 skorzonerrødder
1 stort bundt bredbladet persille
1 kg spinat
2½ dl piskefløde
salt, peber,
muskat
4 poussiner
75 g smør
8-10 skorzonerrødder
1 stort bundt bredbladet persille
1 kg spinat
2½ dl piskefløde
salt, peber,
muskat
Tilberedning
Brun fuglene på alle sider i smør og krydder dem med salt og peber. Sæt dem i en 200 o varm ovn i 25-30 min. Skræl skorzonerrødderne, skær dem i 5 cm lange stykker og kog dem i letsaltet vand i 5-7 min. Nip persille og spinat for grove stilke, skyl og damp i smørret fra bruning af poussinerne til det falder sammen. Tilsat fløde, lad stuvningen koge igennem og krydder med salt, peber og muskat. Fordel stuvningen på et dybt fad og anret de delte poussiner og de kogte skorzonerrødder på stuvningen. Server straks.
Tilbehør
Server med små kartofler eller godt brød.