Stærk paprika

Stærk paprika


Varenummer: 8405503 STK
Paprikaen har et dejligt, stærkt kick og en flot, rød farve, en god balance mellem sødme syrlighed og lækre noter af røg. Olmeda Orígenes er spanske Jesús Pelaez’ hyldest til barndommens minder om enkle, gode råvarer tilberedt med omhu, søndagsfrokoster med familien og duften og smagen af hans barndoms Spanien. Paprika fra La Vera er oprindelsesbeskyttet og et essentielt krydderi i det spanske køkken. Olmeda Orígenes’ paprika bliver fremstillet i Losera de La Vera i Extremadura, hvor klimaet er mildt og fugtigt. Chiliplanterne forspires i februar og plantes ud på markerne i maj. I oktober er de røde, saftige chilifrugter klar til at blive håndhøstet og kørt til røgeriet, hvor de bliver tørret og røget med egetræ i otte-ti dage. De tørrede chilier bliver knust og blandet til enten mild eller stærk paprika hos paprikaproducenten SANMEL ledet af Ivan Sanchéz, der har fire paprikafremstillende generationers know-how at trække på.
Vis mere
Vis mindre
Colli48 stk/krt
Pakkestr75 gr/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.