Piment espelette puré

Piment espelette puré


Varenummer: 8405203 STK
Puré af Piment d’Espelette giver masser af dejlig smag og farve til din ret. Prøv det som tilbehør til grillet kød eller i en marinade.  Puréen er lavet af Piment d’Espelette, eddike, vand, salt og krydderier og har en flot, rød farve. Smagen er sødlig og frugtig med et strejf af syrlighed og mediumstærk chilistyrke. I Baskerlandet har de en lang og stolt tradition for at bruge lokale produkter, og den viderefører familien Accoceberry, der har arbejdet med baskiske fødevarer i mere end et halvt århundrede. I 2000 fik peberfrugten oprindelsesmærkningen AOC – Appelation d’Origine Contrôlée.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 gl/krt
Pakkestr90 gr/gl
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.