Stødt piment espelette

Stødt piment espelette


Varenummer: 8405103 STK
Piment d’Espelette-pulveret har en flot, rød farve. Smagen er sødlig med et strejf af bitterhed og mediumstærk chilistyrke. I Baskerlandet har de en lang og stolt tradition for at bruge lokale produkter, og den viderefører familien Accoceberry, der har arbejdet med baskiske fødevarer i mere end et halvt århundrede. Pierre Accoceberry, der er anden generation i familievirksomheden, har forfinet kunsten at bearbejde den stærke, baskiske Espelettepeber til pulver, pasta og gelé, der giver smag og varme til saucer, supper, ost, kød og fisk. Legenderne vil vide, at peberfrugten, der egentlig er af sydamerikansk oprindelse, blev bragt til Espelette af en af de sømænd, der sejlede med Columbus til Amerika. I hvert fald trives peberfrugten i Baskerlandets varme klima og har nærmest opnået kultstatus blandt kokke og foodies. I 2000 fik peberfrugten oprindelsesmærkningen AOC - Appelation d’Origine Contrôlée.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 gl/krt
Pakkestr40 gr/gl
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.