Pesto-salsa fra Cara Cucina

Produktnyhed fra Cara Cucina

Cara Cucina ligger i Cuneo i det nordlige Italien. Firmaet har siden sin spæde start lagt vægt på naturlige kvalitetsingredienser uden tilsætning af konserveringsmidler og farvestoffer. Alle produkter bliver lavet på gamle, traditionelle opskrifter og tilberedningsmetoder.

I mange år har vi nydt deres grovkornede pesto alla genovese, som i smag, konsistens og duft er en fantastisk oplevelse. Friske, håndplukkede basilikumblade fra egne marker høstes 6-7 gange om året. Basilikumekstrakten forarbejdes med det samme til en grundpesto. Dét og så cashewnødder er hemmeligheden bag den friske, fyldige smag.

Olivenpastaen fra Cara Cucina har en intens sort farve og en behagelig smag af sorte oliven. Derudover er der kun brugt olivenolie og salt. Prøv olivenpastaen som appetizer, sammen med pasta eller på ristet brød.

Nu er duoen blevet til en trio med den nye Sugo med Taggiasche oliven.

 Sugoen er utrolig smagfuld og indeholder blot fire ingredienser: Solmodne tomater, taggiasche oliven, olivenolie og havsalt.

 Nyd sugoen sammen med alle slags pasta, bruschetta, rødt kød eller kylling.