Pesto alla genovese

Pesto alla genovese


Varenummer: 7203503 STK
Basilikumpestoen består af hakkede basilikumblade, pinjekerner, cashewnødder, salt og olivenolie. Pestoen har en sødlig, frisk smag, hvor basilikummen træder tydeligt frem. La Favorita Live ligger i Cuneo i Piedmonte-regionen lige nord for Ligurien og den franske riviera. La Favorita har produceret italienske specialiteter i en menneskealder, siden liguriske fiskere efter anden verdenskrig begyndte at bytte friskfangede ansjoser til piedmonske specialiteter som svampe, kastanjer og mel. La Favorita har fra begyndelsen produceret regionale specialiteter af en kvalitet, så de lokale kendere – Piedmontes og Liguriens husmødre – ville servere det for deres familie. De forarbejder de rene, lokale råvarer så enkelt som muligt og altid helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Seks-syv gange om året høster La Favorita de friske, håndplukkede basilikumblade fra egne marker og forarbejder dem straks til en grundpesto. Det er hemmeligheden bag basilikumpestoens friske smag.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr180 gr/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.