Perlehønebryst med nøddesauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 perlehønebryster
2 kviste timian
2 fed hvidløg
6 spsk. olie
1 spsk. hasselnødder
1 spsk. mandler
1 spsk. valnøddekerner
1 spsk. græskarkerner
5 spsk. olie
4 spsk. Aceto Balsamico
2 dl hønsefond
1 tsk. honning  

Tilberedning

Mariner perlehønebrysterne i timian, knust hvidløg og olie i mindst 2 timer og steg den derefter i en 180 o C varm ovn i 15 min. Hak alle nødder fint og rør dem sammen med olie. Hønsefonden koges op og jævnes med nøddemassen. Smag til Aceto Balsamico og honning. Server de stegt perlehønebryster og byd saucen til.  

Tilbehør

Server med grønne asparges og små kogte kartofler. 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.