Perlehønebryst med mild sennep
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer
4 perlehønebryster
40 g smør
3-4 dl bouillon
1 skalotteløg
1 spsk. vineddike
1 dl hvidvin
1 stor spsk. gule sennepskorn
1 spsk. Dijonsennep
2 dl piskefløde
salt, peber
4 perlehønebryster
40 g smør
3-4 dl bouillon
1 skalotteløg
1 spsk. vineddike
1 dl hvidvin
1 stor spsk. gule sennepskorn
1 spsk. Dijonsennep
2 dl piskefløde
salt, peber
Tilberedning
Svits det hakkede skalotteløg i halvdelen af smørret til det er gyldent, tilsæt vineddike og når den næsten er kogt væk - hvidvinen. Kom sennepskorn i, tilsæt derefter bouillon og lad det koge ind. Kom piskefløde i og kog yderligere til saucen har den passende konsistens. Brun nu perlehønebrysterne i resten af smørret og krydder med salt og peber. Dæmp varmen og steg brysterne færdige i 3-4 min. Smag saucen til med dijonsennep og evt. salt og peber
Tilbehør
Kogt pasta, ris og årstidens grønsager.