Perlehønebryst med linser 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 perlehønebryster
100 g Ventreche eller bacon
200 g grønne linser fra Puy
1 løg
2 gulerødder
1/4 selleri
4 fed hvidløg
1-2 chili (afhænger hvor stærkt man kan lide det)
1 kvist timian
2 laurbærblade
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
smør  

Tilberedning

Skær ventreche eller bacon i tern og rist evt. i lidt smør. Skær løg, gulerod og selleri i tern, hak chili og hvidløg og svits det hele med i 5 minutter. Tilsæt vin og bouillon og kom timian og laurbærblade i. Lad linseragouten koge til linserne er næsten møre i 25-30 minutter. Tilsæt evt. mere væde og smag til med timian, salt og peber. Læg ragouten i et ovnfast fad. Brun perlehønebrysterne 2-3 min på hver side og læg dem ovenpå linserne. Drys med lidt salt og peber og læg et par smørklatter på skindet. Steg det hele i ovnen ved 200 oC i 10 - 15 minutter.  

Tilbehør

Server direkte fra fadet med godt brød til. 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.