Perlehønebryst med kastanjer
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer
4 Perlehønebryster
1 dåse kastanjer i vand
1 dl hvidvin
2 dl hønsefond
1 dl fløde
salt, peber
smør
4 Perlehønebryster
1 dåse kastanjer i vand
1 dl hvidvin
2 dl hønsefond
1 dl fløde
salt, peber
smør
Tilberedning
Krydder perlehønebrysterne på begge sider med salt og peber og brun dem på en pande i smør. Sæt dem på et ildfast fad og steg dem færdig i en 180 oC varm ovn i 10-12 min. Hæld hvidvin og fond i stegeskyen og lad det koge ind til det halve. Hæld fløde ved og lad det yderligere koge ind til saucen får en cremet konsistens. Lad kastanjerne dryppe af, halver dem og kom dem i saucen. Smag til med salt og peber. Anret perlehønebrysterne på varme tallerkner med sauce og kastanjer.
Tilbehør
Server med løse ris og grøn salat.