Perlehønebryst med kantarel risotto 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 Perlehønebryster
olivenolie
salt, peber
1 løg
2 fed hvidløg
250 g kantareller
1 spsk. smør
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
300 g risotto ris
2 dl hvidvin
1 dl Marsala eller evt. portvin
1 liter grønsagsbouillon
50 g frisk reven parmesanost
salt og peber
persille til pynt  

Tilberedning

Krydder perlehønebrysterne på begge sider med salt og peber og brun dem på en pande i olivenolie. Læg dem på et ildfast fad og steg dem færdig i en 180 oC varm ovn i 10-12 min. Hak løg og hvidløg. Rens svampene og skær dem i små stykker. Varm olie og smør i en sauterpande og svits løg, hvidløg og svampene heri. Tilsæt ris og svits dem til de er gyldne. Hæld først hvidvin og derefter marsala på og lad det fordampe. Spæd med bouillon lidt ad gangen og lad risene simre ved svag varme i cirka 20 minutter, indtil de er møre og bouillonen kogt ind. Vend den revne parmesanost i risottoen. Smag til med salt og peber. Anret risotto sammen med perlehønebrystet og pynt med persille  

Tilbehør

Godt brød  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.