Perlehønebryst med foie gras 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 perlehønebryster
4 skiver foie gras
2 spsk. god olivenolie
1 spsk. honning
sauce:
4 skalotteløg
2 spsk. honning
2-3 kviste timian
2 dl kraftig kalvebouillon
50 g smør  

Tilberedning

Skær en lomme i perlehønebrysterne og læg foie gras skiven i, luk med en kødnål. Brun brysterne i olien på en pande på begge sider og pensel skindsiden med honning. Læg dem i et ildfast fad. Sauce: I lidt olie brunes skalotteløgene. Der tilsættes friskhakket timian og honning. Når honningen er bruset op, tilsættes der kalvebouillon. Lad saucen simre ca. 10 – 15 minutter. Brysterne steges færdige i 200 grader varm ovn i 10-12 minutter og til sidst sies saucen og monteres med koldt smør.  

Tilbehør

Kogte små kartofler, ristet i smør og kogte bønner.