Perlehønebryst med asparges, ærter og timiansky 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 Perlehønebryster
4-5 kviste frisk timian
2 dl hvidvin
2 dl hønsefond
salt, peber
smør
250 g hvide asparges
250 g friske ærter (frosne fine ærter kan bruges)  

Tilberedning

Krydder perlehønebrysterne på begge sider med salt og peber og brun dem på en pande i smør. Læg dem i et ildfast fad og steg dem færdig i en 180 oC varm ovn i 10-12 min. Svits timianen i stegeskyen, kog panden af med hvidvin og lad det koge ind til det halve. Kom hønsefond på og kog yderligere ind. Skræl aspargesene – der skal man ikke være for nærig - alt som der er træet skal fjernes. Man kan evt. bruge grønne asparges, som ikke skal skrælles. Skær dem i 4-5 cm lange stykker og kog dem i 2-3 min i saltvand, til sidst får ærterne et opkog sammen med aspargesene. Si sovsen, monter den med smør og smag til med salt og peber Anret perlehønebrysterne på varme tallerkner med grønsagerne og timiansky.  

Tilbehør

Server med kogte nye kartofler. 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.