Perlehøne med linser 

Ingredienser

Ingredienser til 2 personer:
1 perlehøne
100 g bacon
200 g grønne linser fra Puy
1 løg
2 gulerødder
1/4 selleri
4 fed hvidløg
1 kvist timian
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
smør 

Tilberedning

Skær bacon i tern og rist den evt. i lidt smør. Tilsæt hakket løg, gulerod, selleri samt timian og knust hvidløg og svits det hele i 5 minutter. Tilsæt vin og bouillon, kog det op og lad linseragouten koge til linserne er næsten møre i 25-30 minutter. Tilsæt evt. mere væde. Læg ragouten i et ovnfast fad. Flæk perlehønen og tag lårene af. Læg stykkerne ovenpå linserne drys med salt og peber og læg smørklatter på skindet. Steg det hele i ovnen i 35 – 40 minutter. 

Tilbehør

Server direkte fra fadet med godt brød til.