Panerede lammekoteletter med krydderurter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
8 dobbelte eller 16 enkelte lammekoteletter mindst 2 cm tykke
1-2 æg
2 dl rasp
3 spsk friske krydderurter fx timian, rosmarin, salvie, merian og hvidløg
salt, peber
olie og smør til stegning 

Tilberedning

Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par snit i fedtkanten på koteletterne så de holder faconen. Vend koteletterne i de sammenpiskede æg og derefter i krydderurterasp. Lad dem hvile i 5 minutter, så paneringen sætter sig. Steg koteletterne i en blanding af olie og smør i 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldenbrune og sprøde. 

Tilbehør

Kartoffel-sellerimos med hakket brøndkarse og smørdampet spinat serveres til. God fornøjelse…  

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.